Barion Pixel

NATURE WORKS szűrő üveg STAGE-1, 0,6-1,2MM – 20KG / ZSÁK

9 700Ft

natureworks logo

Kizárólag vízszűrésre létrehozott szűrőközeg, amely garantálja a korlátlan tartósságot, energia és vízmegtakarítást, és a vegyszerek használatának megtakarítását.

Készleten (utánrendelhető)

Mennyiség:
Menny:
Kategória: Karbantartás, SzűrőtöltetCikkszám: AS - 033101
Megosztás:
Biztonságosan fizethetsz nálunk

Szűrő üveg

A Nature Works a legújabb generációs szűz újrahasznosított üvegen alapuló szűrőanyag, amelyet kizárólag víz szűrésére terveztek.

A Nature Works High Tech Filter Media a rendelkezésre álló források optimalizásának egészséges és higiénikus módja, amely magas szintre emeli a víz minőségét.

Ugyanakkor ez egy újrahasznosított és újra hasznosítható környezetbarát termék, amely lecsökkenti a hagyományos víztisztítási módszerekből származó környezeti hatásokat. Felhasználható minden ipari víz- vagy medencevíz-szűrőnél és hatásai azonnal szemmel láthatóak.

A biofilm felelős a klóraminokért és a szűrőközeg mikrocsatornáinak eltömődéséért. A Nature Works® aszeptikus (baktériumtól mentes) tulajdonságai és az Anti-Compaction Technology® megakadályozza a biofilm képződését, ezzel a szűrőtöltet élettartamát a végtelenségig megnövelve.

  • – Jobb vízminőség
  • – Egyedi és célirányosan fejlesztett szűrőközeg, hosszú élettartammal
  • – Kevesebb elpazarolt energia, víz és vegyszer
  • – Környezetkímélő megoldás
  • – Optimalizált áramlás
  • – Nincs többé biofilm képződés, nem szükséges pelyhesítő szer

Mikroszkopikusan lapos és sima szélű részecskék.
A gyártási eljárással kapcsolatos élek nélküli termék létrehozására szolgáló MC2 tömörödésgátló technológiának (Anticompaction Technology) két célja van:

  • 1. kiküszöbölni a baktériumoknak otthont adó éles széleket
  • 2. biztosítani, hogy a termék biztonságos legyen

A Nature Works® hatékonysága úszomedencékben előforduló leggyakoribb részecskék eltávolításán alapul, melyek ködössé teszik a vizet. Ezt a jól megválasztott szemcseformáknak és szemcsék felületkezelési technológiájának köszönhetően érjük el, amely lehetővé teszi a Biofilm kialakulásának elkerülését, a mikrocsatornák nyitvatartását, és a szemcsék teljesen biztonságos kezelését.

Termék leírás: HU_Nature-Works-Glass-Filter-Media-Infocom

Termék adatlap: 033101-data-sheet-natureworks

Biztonsági adatlap: 033101-033102 bt adatlap

 

Kiszerelés

20 kilógramm

Kapcsolódó termékek

Árajánlat kérés: NATURE WORKS szűrő üveg STAGE-1, 0,6-1,2MM – 20KG / ZSÁK