Barion Pixel

Medence fedése

A medencék lefedése számos előnnyel jár. Medencefedővel megőrizhetjük kültéri medencénk hőmérsékletét, így a meghosszabbodott fürdőszezon mellett költségeinket is csökkenthetjük, hiszen a medencefűtést elég kisebb intenzitással működtetnünk.

Medencék fedése egyszerűtől a prémium kategóriáig

Biztonságban, nem csak télen

A medence fedés higiéniás előnyökkel is szolgál számunkra, hiszen a fedő megvédi a vizet a portól, hulló falevelektől, bogaraktól. A medencetető által kevesebb baktérium és alga szaporodik el a vízben, így a medence vize tisztább maradhat. A kültéri medence fedése a tisztaság mellett biztonsági előnyökkel is szolgál, hiszen így megelőzheted, hogy gyermeked vagy háziállatod véletlen vízbeessen.
 • Fedéstípusok
  A medencefedő általában egy sínen guruló, alumínium szerkezet, lehetővé téve ezáltal a könnyű mozdítást. A fedő rész polikarbonátból, azaz műanyagból vagy üvegből készülhet. Ezenkívül számos színből és méretből válogathatunk.
  A hely függvényében választhatunk részben vagy teljesen eltolható medencefedést. Ugyanez igaz a magasságra is. Dönthetünk alacsony, kis helyet foglaló, illetve nagy belmagasságú medencefedés mellett. A Minden ami medence csapata kérésedre segít a megfelelő fedés kiválasztásában.
 • Automata redőnylamellás takarás
  Ha nem szeretnénk a fedő mozgatásával bajlódni, dönthetünk automata medencefedő mellett is. Amellett, hogy a takaró biztos védelmet és nyugalmat nyújt gyermekes és kisállatos családok számára, a fedő teljesen automatán emberi segítség és korrigálás nélkül letakarni a medencét. Nekünk mindössze egy gombnyomásni teendőnk van, és az automata medencefedő máris megmozdul.
 • Kettős funkciójú terasz-fedés
  Meglévő és új építésű medencék esetén is alkalmazható, teraszként is funkcionáló fedés a maximális helykihasználásért. A hagyományos fedésekhez hasonló párolgás és hőveszteség minimalizálás, valamint medenceszennyezés elkerülése mellett remek választásztás, ha nem szeretnél lemondani a helyről.
 • Meglévő medencék fedése
  Ugyan javasoljuk, hogy még a tervezéskor gondoljunk medencénk fedésére, utólag is dönthetünk a medencefedésről.

Keress minket, vagy kérj árajánlatot!

Google reCaptcha: Érvénytelen webhelykulcs.

Hasznos termékek