Barion Pixel

Medencék építése, felújítása

Otthonodba vinnéd a mindennapos wellness élményét? Úszással őriznéd meg egészséged, melyhez hiányzik egy csupán karnyújtásnyira lévő medence? Esetleg meglévő medencéd szorul felújításra?

Medencék építése és felújítása A-Zig

Medence építés

Az épített medencék esetében csak a képzeleted szab határt. Lehetőségek szinte végtelen tárházából válogathatsz színek, burkolatok és formák terén. Válassz otthonod színeihez illő kerek medencét vagy szögleteset, letisztult minimalistát vagy akár ellenáramoltatóval felszereltet. Csapatunk egy igényfelmérést követően megtervezi és megépíti álmaid otthoni wellness központját. Dolgozz velünk, és mi gondoskodunk a komplett medence építésről, hogy rád már csak a gondtalan feltöltődés várjon.

Mit érdemes tudnod a polipropilén medencékről?

Az otthoni medencék térnyerésével egyre népszerűbbé váltak a műanyagból (polipropilénből, PP) készült konstrukciók. Előnyük a gyors beszerezhetőség és a kedvezőbb ár, azonban számos negatívumot is hordoznak. Amellett, hogy formaviláguk és méretválasztékuk igen korlátozott, a polipropilén kevésbé ellenálló a napsugárzásnak. Jellemző rájuk a gyors fakulás és a rövid idő alatti elöregedés. Körülbelül 5-6 éves korára egy műanyag medence az illesztések mentén gyakran elrepedhet, felújításuk pedig sajnos csak korlátozott mértékben megvalósítható.

Miért dönts az épített medencék mellett?

Az épített medencék élettartama - megfelelő karbantartás esetén - hosszú évekre tehető. Minőségi anyagának köszönhetően ellenáll időjárásnak és a kémiai hatásoknak.

Medence felújítás, javítás

Segítünk meglévő beltéri vagy kültéri medencéd felújításában, javításában. Legyen szó akár medencefűtésről, szivattyúk, vízforgatók vagy egyéb gépészeti berendezések felújításáról, burkolatcseréről, víztelenítésről vagy medencetest javításról, ránk számíthatsz! Amennyiben meglévő medencéd fóliázásra szorul, ide érdemes kattintanod.
Ha a sport helyett inkább a pezsgésre helyeznéd a hangsúlyt, akkor is jó helyen jársz, hisz az úszómedencék mellett bel- és kültéri jakuzzik és szanunák építésével, felújításával is foglalkozunk. Erről részletesen itt olvashatsz.
Spórolj energiatakarékos medencével! Otthoni medencét működtetni természetesen energetikai költségekkel jár. Ha költséghatékonyan szeretnél fürdőzni, akkor válassz energiatakarékos medence szivattyút! Tekintsd meg az általunk kínált, inverteres medence szivattyúkat ide kattintva!

Kérdésed van? Írj nekünk, vagy árajánlatot is kérhetsz.

Google reCaptcha: Érvénytelen webhelykulcs.

Hasznos termékek