Barion Pixel

Kül- és beltéri medencék karbantartása

A beltéri és a kerti medence hosszú életének titka a rendszeres karbantartás. A sport és wellness medence gondozása három fő részre tagolható, mely a medence víz tisztasága, a medence gépészeti berendezéseinek megfelelő ápolása és a medence környezetének tisztántartása.

Medencék teljeskörű karbantartása és tisztítása

Hogyan segítünk?

A rendszeres karbantartás során ellenőrizzük a medence vízminőségét. Gondoskodunk a medence víz tisztításáról, valamint vízelemzést követően beállítjuk az ideális vízkémiai szintet, mely magában foglalja a medencevíz pH-értékének megfelelő szintre történő állítását is.

Teljes felszereltséggel érkezünk! Beszerezzük és a helyszínre szállítjuk a medence tisztításához szükséges eszközöket. Neked csupán annyi a teendőd, hogy hívj minket.

Az úszóvíz mellett a medence, valamint az épített jakuzzi, azaz otthoni pezsgőmedence környezetének vízkőtelenítését és tisztítását is elvégezzük. Munka közben nem feledkezünk meg a peremekről, medencelépcsőről és a járdáról sem!

Medencéd gépészeti karbantartását is elvégezzük! A medence szűrők, szivattyúk és vízforgató berendezéseket szükség esetén azonnal javítjuk, a hibás alkatrészeket cseréljük, a csepegést és szivárgást pedig rögvest megszüntetjük.

Végül hasznos tanácsokkal látunk el, melyek betartásával úszó- és wellness medencéd, valamint épített jakuzzid sok éven át a mindennapi kikapcsolódásod egyik üzembiztos helyszíne lehet.

Téliesítés

Ahhoz, hogy medencéd a következő szezonban is gondtalanul használhasd, fel kell készítened azt a téli időszakra. A medence és pezsgőmedence téliesítést akkor érdemes elvégezni, amikor már nem használjátok azt az adott szezonban.

Tavaszi beüzemelés

Tavasz beköszöntével készítsd fel medencéd a szezonra. Hívj minket, és a tavaszi beüzemelés keretein belül elvégezzük a takarítást, ellenőrizzük a szivattyút, vízforgatókat, szűrőket és egyéb berendezéseket. Akár a vízcseréről is gondoskodunk!

Kérdésed van, árajánlatot szeretnél?

Google reCaptcha: Érvénytelen webhelykulcs.

Hasznos termékek