Barion Pixel

Gépészeti berendezések telepítése

Tiszta víz az első

Gondoltad volna, hogy egy megfelelően kialakított medence gépészet mellett komoly összeget takaríthatsz meg? Az otthoni úszó- és wellness medencék esetében az egyik legnagyobb költséget a víz, és annak gyakori cseréje jelenti. Sokan próbálkoznak különböző klórtablettákkal és medence porszívóval, azonban sokszor még ezek elvégzése mellett is előfordulhat, hogy a medence vize zöld lesz. Arról nem is beszélve, hogy a fürdőmedencénk rendszeres porszívózása sok időt és energiát felemészthet.

Medencénk tisztaságát érdemes egy gépészeti parkkal biztosítani. Az olyan berendezések, mint a vízforgatók, medence szivattyúk és különböző szűrők képesek a koszos medence víz megtisztítására, majd annak visszajuttatására a medencénkbe. Egy-egy beruházás során általában homokszűrős vízforgatók beépítését javasoljuk ügyfeleinknek, mivel ezek még a szabad szemmel nem látható szennyeződéseket is képesek kiszűrni a vízből, köszönhetően a benne lévő homoknak. Így nemcsak folyamatosan tiszta vízben fürdőzhetünk, de medencénk vizét sem kell cserélünk, rengeteg köbméter vizet megtakarítva ezzel.

Milyen kényelmes és költséghatékony megoldások léteznek a medence vizének karbantartására?

Mikor érdemes belevágni a medencéhez tartozó gépészeti elemek kialakításába? Ideális esetben a medence építésekor alakítjuk ki a tisztítást biztosító gépparkot, azonban erre utólag is lehetőség van. A gépesítést összeköthetjük egyéb medence felújítási munkálatokkal is, melyről itt olvashatsz részletesebben.

Medencefűtés és egyéb élményelemek

Ha hűvösebb időben sem szeretnél lemondani a vízi sportokról, akkor érdemes medence fűtésben gondolkodnod.

A megfelelő vízhőmérséklet létrehozása és fenntartása mellett tovább fokozhatod a kényelmet automatizált vezérlés beépítésével. Így nincs szükség arra, hogy mindig elvégzezd a medence gépészeti beállításait, mivel az automatizációnak köszönhetően a rendszert életmódodhoz és igényeidhez illeszkedő ritmusra programozhatod.

Ha a medencézést a nap végére időzítenéd, akkor a medence világítás telepítésében is segítünk!

Természetesen medencéd más élményelemekkel is elláthatod. Egy-egy úszást igazán kiadóssá és egészen új szintű élménnyé varázsolhat egy ellenáramoltató, míg hidromasszázs szivattyú beszerelésével igazi luxus élménnyé válhat a fürdőzés!

Hogyan takaríthatsz meg még nagyobb összeget fürdőzés mellett?

A vízhasználat mellett a medence gépészeti berendezéseinek működtetése is költségekkel jár. Ha költséghatékonyan szeretnél fürdőzni, akkor válassz energiatakarékos medence szivattyút! Tekintsd meg az általunk kínált, inverteres medence szivattyúkat ide kattintva!

Tedd fel kérdéseid vagy kérj árajánlatot!

Google reCaptcha: Érvénytelen webhelykulcs.

Hasznos termékek