Barion Pixel

Aquacorrect Metall-EX 1 l

4 400Ft

Kiváló medencevíztisztítószer, 1 L-es kiszerelésben. Megszünteti a víz zavarosságát és eltávolítja a vízben lévő fémekből származó lerakódásokat.

Készleten (utánrendelhető)

Mennyiség:
Menny:
Kategória: Karbantartás, VegyszerCikkszám: AS - 150101
Megosztás:
Biztonságosan fizethetsz nálunk

Aquacorrect Metal-EX
Vízápoló termék, ami hozzájárul a fémek és fémlerakódások eltávolításáért a medencéből. Könnyű kezelhetőséget biztosító medencevíztisztítószer, 1 L-es kiszerelésben.
A fémek szinte minden vízben megtalálhatóak többé-kevésbé kimutatható formában. Számos fém, vagy a víz zavarosságát, vagy a fittingeken való lerakodást okoz. A Metal-EX folyadék kristályosítja a fém és mész kiválásokat, így szűréssel – szűrőöblítéssel eltávolítható a szennyeződést a medence vizéből.
Használata addig folytatható, amíg medencéje vize kristálytiszta nem lesz.
Kizárólag magánmedencékhez ajánlott.

A Metall-EX folyadék nem távolítja el a szerves lerakódásokat!

Azt, hogy egy lerakódás fémes vagy szerves, könnyű megállapítani:
Helyezzem egy Metal-EX folyadékkal átnedvesített ruhát 5-10 percig közvetlenül a szennyeződésre. Ha a folt fényesebb lesz, akkor az elsősorban fémlerakódás. Ha a folt sárgára változik, akkor szerves lerakódás van jelen, amelyet a Metal-EX folyadékkal nem lehet eltávolítani.

A Metal-EX folyadék hozzáadása előtt állítsa be a pH-értéket az optimális 7,0 – 7,4-es tartományba. A szivattyú működése közben öntsön 0,3 – 0,6 l / 10m³ Metal-EX folyadékot a vízbe egyenletesen, a bemeneti fúvókák közelébe vagy a vízfelületre. A szűrőszivattyút legalább 48 órán keresztül működtesse. Ezután, ha lehetséges, öblítse vissza a szűrőt. Ellenőrizze a pH-értéket, és szükség esetén korrigálja.

Száraz lerakódások eltávolítása: Áztassa be jól a tisztításra szánt textildarabot a Metal-EX folyadékkal, majd egy órára helyezze a tisztítani kívánt területre. A Metal-EX folyadék kioldja a fémet és a meszet, ezután egyszerűen mossa le az adott területet.

Ez a termék kizárólag a leírásban megadott célokra használható. A hatás a használat után azonnal megkezdődik. Minden adagolási utasítás a tapasztalati értékeken alapul és nem kötelező érvényű.

Hűvösen és szárazon, fénytől védett, jól szellőző helyen tárolandó.

Biztonsági adatlap: Aquacorrect Metall-EX 1 l steinbach BT

Tömeg 1 kg
Méretek 10 × 10 × 20 cm
Felhasználási terület

Beltér, Kültér

Kiszerelés

1 liter

Vegyszer hatóanyag

Klórmentes

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aquacorrect Metall-EX 1 l” értékelése elsőként

Kapcsolódó termékek

Árajánlat kérés: Aquacorrect Metall-EX 1 l