Barion Pixel

Aquacorrect Clortabs 20 g/1 kg

4 600Ft

Gyorsan oldódó klórtabletta. Kiváló fertőtlenítésre, hatékony algásodás, gombásodás, baktériumképződés ellen, minden fajta vízkeménységhez ajánlott.

Készleten (utánrendelhető)

Mennyiség:
Menny:
Kategória: Karbantartás, VegyszerCikkszám: AS - 150041
Megosztás:
Biztonságosan fizethetsz nálunk

Gyorsan oldódó Aquacorrect Klórtabletta
Gyorsan oldódó mini klórtabletta 1 kg-os kiszerelésben, az úszómedence fertőtlenítésére, csírátlanítására. Hatékony gombásodás, baktériumképződés ellen és organikus anyagokat épít fel a víz zavarosodásának megelőzésére.
Privát úszómedencékhez ajánlott, PH semleges, minden vízkeménységnél tökéletesen alkalmazható. 1 db tabletta 20 gr.
Felhasználás: általános klórozás és hosszú-távú klórozás. Elhelyezése úszó vegyszeradagolóba vagy szkimmerbe javasolt.

A mikroorganizmusokat a mechanikus medencetisztítás, a szűrőrendszer nem tudja teljesen eltávolítani. Forró napokon a magas hőmérséklet tökéletes feltételeket biztosít a mikroorganizmusok és kórokozók számának gyarapodásához. Ezek táplálékul szolgálnak az algáknak, amelyek egymás után szaporodnak, amik tökéletes táptalajt jelentenek a baktériumok, vírusok és gombák számára.

Klóros fertőtlenítőszer használata ezért rendkívül fontos a mikroorganizmusok szaporodásának gátlása, a víz zavarosságának ellensúlyozása és a fürdővíz tisztán tartása érdekében.

A tabletta hozzáadása előtt állítsa be a pH-értéket az optimális 7,0 – 7,4-es tartományba. Az optimális klórszint 0,3-0,6 mg/hosszú távú klórozás és max. 3 mg/l sokk-klórozás esetén.
Oldja fel a klórgranulátumot vízben és adja a medencéhez, ideális esetben a szkimmer segítségével. A kezdeti adagoláshoz adjon 100g (kb. 100ml)/10m³, majd hetente 50g (kb. 50ml)/10m³ oldatot a medence vizéhez.
Gyakori használat, zivatar vagy magas hőmérséklet után, zavaros víz esetén adjon hozzá 10 tablettát/10m³. Csúszós törmelék vagy algásodás (zöld nyomok) esetén adjon algaölőt az adagolási ajánlásnak megfelelően.

A termék kizárólag a leírásban megadott célokra használható. A hatás a használatot követően azonnal megkezdődik. Minden adagolási utasítás a tapasztalati értékeken alapul és nem kötelező érvényű.
Sokk-klórozás és/vagy 3mg/l feletti klórértékek esetén nem szabad fürdeni.

Hűvösen és szárazon, fénytől védett, jól szellőző helyen tárolja.

Biztonsági adatlap: aquacorrect clortabs 20g 1 kg steinbach BT

Tömeg 1 kg
Méretek 10 × 10 × 20 cm
Állag

Tabletta

Felhasználási terület

Beltér, Kültér

Kiszerelés

1 kilógramm

Vegyszer hatóanyag

Klóros

Vegyszer oldódása

Gyorsan oldódó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aquacorrect Clortabs 20 g/1 kg” értékelése elsőként

Kapcsolódó termékek

Árajánlat kérés: Aquacorrect Clortabs 20 g/1 kg