Barion Pixel

Szkimmer AQUAMAX CLASSIC fóliás

69 000Ft

aquamax logo

Aquamax TOP speciális szkimmer, ami nagyon magas vízszintet tud biztosítani, és ezáltal hasonló vizuális élményt nyújt, mintha feszített víztükrű medence lenne.

Külső Raktáron. Várható szállítási idő 2-3 munkanap.

Mennyiség:
Menny:
Kategória: Beépítő elemek, SzkimmerCikkszám: AS - 012204
Megosztás:
Biztonságosan fizethetsz nálunk

Classic Szkimmer

AQUAMAX kiváló minőségű szkimmerek, beton, poliészter vagy fólia burkolatú közösségi vagy magán medencékhez. ABS műanyagból készülnek, négyzet alakú tetővel. Fóliás szkimmerek tömítőkereteinek rögzítése M6-os AISI 316-os rozsdamentes csavarokkal.

Az Aquamax szkimmer lehetővé teszi, hogy a feszített víztükörhöz hasonló vízfelületet keletkezzen a medencében anélkül, hogy medence vályút és puffertartályt alkalmaznánk.

A speciális kialakításnak köszönhetően a vízszint alig 6 cm-re van medence peremétől, szemben a klasszikus szkimmerekkel, ahol 10-15 cm.

  • Csatlakozás: D75/63; D63/50
  • Max. 10-15-22 m3/h

A rozsdamentes acél (más néven inox acél) egy magasabb krómtartalmú acélötvözet, mely ellenállóbb a rozsdával, foltosodással szemben, de a nevével ellentétben képes a rozsdásodásra, különösen alacsony oxigéntartalmú, magas sótartalmú vagy nem szellőző körülmények között. A króm-oxid passzív réteget képez, ami megelőzi/lassítja a felület további rozsdásodását, és megakadályozza annak az acél belső rétegeibe történő haladását.

Az ABS (akrilnitril-butadién-sztirol) egy jó ütésálló képességgel, nagy keménységgel és szilárdsággal, jó hőállósággal és vegyszerállósággal, emellett jó zaj és rezgéscsillapítással rendelkező, hőre lágyuló műanyag. Kiválósága különböző anyagai kombinálásából fakad. Az akrilnitril növeli a hő- és kémiai ellenállást, a butadién fokozza a tartósságot és szívósságot, a sztirol pedig javítja a megmunkálhatóságot, csökkenti a költségeket és fényes felületet biztosít.

Termék adatok: 012201_adatok

Tömeg 6.5 kg
Anyaga

Csatlakozó mérete

50 mm

Garanciaidő

1 év garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szkimmer AQUAMAX CLASSIC fóliás” értékelése elsőként

Kapcsolódó termékek

Árajánlat kérés: Szkimmer AQUAMAX CLASSIC fóliás