Barion Pixel

Porszívó csatlakozó betonos rozsdamentes acél előlappal 2″ KM – AISI316

23 100Ft

Kiváló minőségű medence falba építhető porszívó csatlakozó, ragasztható, fehér ABS anyagból készült, inox előlappal, betonos medencékhez. 1 ½” menetes porszívó csatlakozás.

Külső Raktáron. Várható szállítási idő 2-3 munkanap.

Mennyiség:
Menny:
Kategória: Beépítő elemek, Befúvó, falátvezetésCikkszám: AS - 011803
Megosztás:
Biztonságosan fizethetsz nálunk

Az ABS (akrilnitril-butadién-sztirol) egy jó ütésálló képességgel, nagy keménységgel és szilárdsággal, jó hőállósággal és vegyszerállósággal, emellett jó zaj és rezgéscsillapítással rendelkező, hőre lágyuló műanyag. Kiválósága különböző anyagai kombinálásából fakad. Az akrilnitril növeli a hő- és kémiai ellenállást, a butadién fokozza a tartósságot és szívósságot, a sztirol pedig javítja a megmunkálhatóságot, csökkenti a költségeket és fényes felületet biztosít.

A rozsdamentes acél (más néven inox acél) egy magasabb krómtartalmú acélötvözet, mely ellenállóbb a rozsdával, foltosodással szemben, de a nevével ellentétben képes a rozsdásodásra, különösen alacsony oxigéntartalmú, magas sótartalmú vagy nem szellőző körülmények között. A króm-oxid passzív réteget képez, ami megelőzi/lassítja a felület további rozsdásodását, és megakadályozza annak az acél belső rétegeibe történő haladását.

Tömeg 3 kg
Anyaga

Felhasználási terület

Magán medence

Csatlakozó mérete

1 1/2 col

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Porszívó csatlakozó betonos rozsdamentes acél előlappal 2″ KM – AISI316” értékelése elsőként

Kapcsolódó termékek

Árajánlat kérés: Porszívó csatlakozó betonos rozsdamentes acél előlappal 2″ KM – AISI316