Barion Pixel

FIX A LEAK 1 KG (32OZ)

26 300Ft

Fix a Leak szivargás javító, ami bármilyen medence hajszál repedései, repedései és rései lezárására alkalmas, víz leeresztés és egyéb munkák nélkül.

Külső Raktáron. Várható szállítási idő 2-3 munkanap.

Mennyiség:
Menny:
Kategória: Karbantartás, VegyszerCikkszám: AS - 155514
Megosztás:
Biztonságosan fizethetsz nálunk

Fix a Leak – Szivárgás javító

FIX-A-LEAK egy koncentrált, szabadalmaztatott keverék, amelyet gyakorlatilag bármilyen anyagon levő szivárgás lezárására képes. Alkalmazható a medence falán levő szivárgás lezárására, és egyformán jól működik a csővezetékeknél is. Képes lezárni a 3mm átmérőjű lyukakat, repedéseket is.
Hosszan tartó tömítést képez. Ez a vegyület képes bármilyen medence hajszálrepedései, repedései lezárására leürítés és egyéb munkák nélkül. A vízbe adagolva érintkezésbe lép a levegő oxigénjével és megszilárdul, ezzel lezárva a rést.
Sok esetben segít elkerülni a szivárgáskereső szolgáltatást. Nem károsítja a sóbontókat generáto- rokat, fűtőberendezéseket, szivattyúkat vagy szűrőket. 48 óra alatt éri el a végleges keménységét.
Egy liter szivárgásjavító kisebb szivárgások esetén 80m3-es medence térfogatig elegendő lehet. Nagyobb szivárgások esetén se haladja meg az adagolás a 20m3-enkénti 1 litert.

Tömeg 1 kg
Méretek 12 × 12 × 30 cm
Felhasználási terület

Beltér, Kültér

Kiszerelés

1 liter

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FIX A LEAK 1 KG (32OZ)” értékelése elsőként

Kapcsolódó termékek

Árajánlat kérés: FIX A LEAK 1 KG (32OZ)