Barion Pixel

Aquacorrect klórstabilizátor 1 kg

4 300Ft

Kiváló hatékonyságú, hosszú távú megoldást nyújtó klórstablilizáló és fürdővízkezelő vegyszer. A vízben lévő klórt megköti, megszünteti a klór szagot.

Készleten (utánrendelhető)

Mennyiség:
Menny:
Kategória: Karbantartás, VegyszerCikkszám: AS - 150021
Megosztás:
Biztonságosan fizethetsz nálunk

Aquacorrect klórstabilizáló
Klórstabilizáló granulátum, a vízben lévő szabad klór megkötését segítő fürdővízkezelő szer 1 kg-os kiszerelésben, az úszómedence állandó és optimális klórszintjéért.
Napfény és magas vízhőmérsékletből adódóan a klór gyorsan lebomlik, a klórstabilizáló granulátum ezt a folyamatot lassítja, továbbá megszünteti a kellemetlen klór szagot, mindezt magas hatékonysággal, alacsony adagolási szint mellett.

A mikroorganizmusokat a mechanikus medencetisztítás, a szűrőrendszer nem tudja teljesen eltávolítani. Forró napokon a magas hőmérséklet tökéletes feltételeket biztosít a mikroorganizmusok és kórokozók számának gyarapodásához. Ezek táplálékul szolgálnak az algáknak, amelyek egymás után szaporodnak, amik tökéletes táptalajt jelentenek a baktériumok, vírusok és gombák számára.

Klóros fertőtlenítőszer használata ezért rendkívül fontos a mikroorganizmusok szaporodásának gátlása, a víz zavarosságának ellensúlyozása és a fürdővíz tisztán tartása érdekében.
Vízápolási termék. A napsugárzás és a magasabb vízhőmérséklet következtében a vízben, a fel nem használt klór vesztesége nagyon magas lehet.
A “Klórstabilizálónak” lassítják a klór oldódását, így a klórfogyás jelentősen csökken. Ezzel egyidejűleg a kellemetlen klórszag is csökken. A “Klórstabilizáló” nem befolyásolja a hatóanyagokat és korlátlanul tárolható.

A “Klórstabilizáló” nem fogy, ami azt jelenti, hogy csak friss vizet kell hozzáadni. Kizárólag magánmedencékhez javasolt.

A klórstabilizátor granulátum hozzáadása előtt állítsa be a pH-értéket a 7,0 – 7,4 közötti optimális tartományba.
A kezdeti adagoláshoz adjon 200g (kb. 300ml)/10m³ vagyszert a vízhez, majd minden alkalommal amikor friss vizet önt a medencéjébe, adjon 20g (kb. 30ml)/m³ friss víztömegnek megfelelő mennyiséget a klórstabilizálóból.

A termék kizárólag a leírásban megadott célokra használható. A hatás a használatot követően azonnal megkezdődik. Minden adagolási utasítás a tapasztalati értékeken alapul és nem kötelező érvényű.
Sokk-klórozás és/vagy 3mg/l feletti klórértékek esetén nem szabad fürdeni.

Hűvösen és szárazon, fénytől védett, jól szellőző helyen tárolja.

Biztonsági adatlap: aquacorrect klorstabilizator 1 kg steinbach BT

Tömeg 1 kg
Méretek 10 × 10 × 20 cm
Állag

Granulátum

Felhasználási terület

Beltér, Kültér

Kiszerelés

5 kilógramm

Vegyszer hatóanyag

Klórmentes

Vegyszer oldódása

Gyorsan oldódó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aquacorrect klórstabilizátor 1 kg” értékelése elsőként

Kapcsolódó termékek

Árajánlat kérés: Aquacorrect klórstabilizátor 1 kg