Barion Pixel

DOLPHIN SUPREME BIO medencetisztító robot

969 900Ft

Családi és közületi medencék padló-, az oldalfalak- és a vízvonala tisztítására. Ajánlott medencehossz 50 m.

Külső Raktáron. Várható szállítási idő 2-3 munkanap.

Mennyiség:
Menny:
Megosztás:
Biztonságosan fizethetsz nálunk

Dolphin Supreme BIO

A Dolphin Supreme Bio csúcsminőségű tisztítási teljesítményt nyújt, a bevált Dolphin automatizált medencetisztítási technológiával és olyan speciális funkciókkal, amelyekkel leküzdhetők a bio- és természetes medencék kihívásai.

A Bio automata medencetisztító robot segítségével hihetetlen hatékonysággal tisztíthatók a manapság egyre népszerűbb bio medencék, amelyek jellegüknél fogva fokozottan szennyezettek lehetnek.

Akár 15 méteres, speciális tisztítási igényű bio medencék tisztítására alkalmas, Bio Suction aktív kefével, szívótömlővel, melynek segítségével közvetlenül eltávolítható a szennyeződés, valamint háromféle medencevíz-típusnak megfelelő szűrő választható. A Dolphin Bio robot tisztítja medencepadlót, az oldalfalat és a vízvonalat egyaránt. Könnyen tisztítható hálós és ultra finom szűrőkazettával rendelkezik.

Caddy

Hely és időtakarékos megoldás a medencetisztító robot és tartozékainak, egy helyen történő tárolására. Nagyon mobilis, így a robot könnyedén mozgatható általa.

De a Caddy nemcsak a Dolphin medencetisztító biztonságos tárolására és egyszerű szállítására szolgál, hanem helyet kínál kezelő panelének és a kábeleknek is.

 • Ajánlott medencehossz: 15 méter
 • Tisztítási terület: Padló, oldafal, vízvonal
 • Távirányítás: Távirányító
 • Működési ciklus: 2,5 óra
 • Optimális heti használat: 3-4 alkalom
 • Szűrés: Hálós és ultra finom szűrőkazetta
 • Kábelhossz: 18 méter
 • Szívóteljesítmény: 17 m3/h
 • Vezeték csavarodás gátló: Nincs
 • Súly: 11 kg
 • Caddy: Van
 • Garancia: 24 hónap

A Maytronics által szabadalmaztatott kábel csavarodást megelőző forgó meggátolja, hogy a kábel összegabalyodjon. Amikor a Dolphin robot a medencében körbe-körbe mozog, a forgó biztosítja, hogy a kábel szabad és egyenes legyen, így a medencében szabadon tud közlekedni!

A dugulás, eltömődés elkerüléséhez minden körülmények között kiváló megoldás a kétrétegű szűrés. A szezon kezdetén használja a hálós szűrőt, hogy felfogja a durva szennyeződéseket, rendszeres használatnál használja a finom és az ultrafinom szűrőbetétet.

A gyors, tiszta vízkiömlés és a könnyű, ergonomikus kialakítás megkönnyíti a robot kivételét a medencéből!

A Dolphin Bio három kefés, opciónális szívócsővel felszerelve hogy a szennyeződéseket közvetlenül eltávolítsa a medencéből. A két Bio kefét és egy dupla sebességű harmadik kefét használva hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, algát és baktériumokat még a rendkívűl csúszós, egyenetlen padlókról és falakról is.

 

Termék adatlap: Dolphin Bio Broshur

Kezelési útmutató: HU_Maytronics_Dolphin_BIO_kezelési

Tömeg 30 kg
Felhasználási terület

Magán medence, Oldalfal, Padló, Vízvonal

Garanciaidő

3 év garancia

Üzemeltetés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DOLPHIN SUPREME BIO medencetisztító robot” értékelése elsőként

Kapcsolódó termékek

Árajánlat kérés: DOLPHIN SUPREME BIO medencetisztító robot