Barion Pixel

DOLPHIN DYNAMIC WAVE 100 CB medencetisztító robot

1 499 900Ft

Automata medencetisztító robot közületi medencék padló-, az oldalfalak- és a vízvonala tisztítására. Ajánlott medencehossz 25 m.

Külső Raktáron. Várható szállítási idő 2-3 munkanap.

Mennyiség:
Menny:
Megosztás:
Biztonságosan fizethetsz nálunk

Dolphin Wave 100 CB

Dolphin Dynamic WAVE 100 CB nagyon hatékony, automatizált medence tisztító a kis- és közepes méretű intézményi medencékhez, 25m-es medence hosszúságig. Professzionális tisztítási teljesítményt nyújt, nagy élettartamú, költséghatékony működéssel párosítva. Fejlett giroszkópos rendszer segítségével tapogatja le a medence egészét, a padlót, a falakat és a vízvonalat. Porszívó – Gyroskop – navigációs rendszere segítségével a medence alját rendszeresen és hatékonyan tisztítja. A nagy kapacitású szűrőtér kiszűr minden típusú szennyeződést, így a medence minden használat után csillogóan tiszta marad. Működési ciklus: 4 / 6 / 8 óra. Korlátlan használat. Súlya 11 kg és 24 hónapos garancia jár hozzá.

Caddy

Hely és időtakarékos megoldás a medencetisztító robot és tartozékainak, egy helyen történő tárolására. Nagyon mobilis, így a robot könnyedén mozgatható általa.

De a Caddy nemcsak a Dolphin medencetisztító biztonságos tárolására és egyszerű szállítására szolgál, hanem helyet kínál kezelő panelének és a kábeleknek is.

 • Ajánlott medencehossz: 25 méter
 • Tisztítási terület: Padló, oldafal, vízvonal
 • Távirányítás: Távirányító
 • Működési ciklus: 4 / 6 / 8 óra
 • Optimális heti használat: Korlátlan
 • Szűrés: Finom és ultra finom szűrőkazetta
 • Kábelhossz: 30 méter
 • Szívóteljesítmény: 18 m3/h
 • Vezeték csavarodás gátló: Nincs
 • Súly: 11 kg
 • Caddy: Van
 • Garancia: 24 hónap

A medence teljes bejárását a fejlett navigációs rendszer és letapogató szoftver segíti. Ez biztosítja, hogy a padló minden centiméterét a leghatékonyabb útvonalon tisztítsa. Olyan okos, hogy a rendszer automatikusan megkerüli az akadályokat, és azonnal visszatér az eredeti útvonalra.

A Maytronics által szabadalmaztatott kábel csavarodást megelőző forgó meggátolja, hogy a kábel összegabalyodjon. Amikor a Dolphin robot a medencében körbe-körbe mozog, a forgó biztosítja, hogy a kábel szabad és egyenes legyen, így a medencében szabadon tud közlekedni!
A gyors, tiszta vízkiömlés és a könnyű, ergonomikus kialakítás megkönnyíti a robot kivételét a medencéből!
A kettős súroló kefe hatékonyan távolítja el a medence felületeiről a szennyeződéseket, így a víz kivételesen tiszta és egészséges, ami javítja a vendégek elégedettségét.

Tájékoztató: Dolphin Wave 100 miniflyer

Kezelési utasítás: HU_Maytronics_Dolphin_Wave_100_kezelési

Tömeg 10 kg
Felhasználási terület

Közületi medence, Oldalfal, Padló, Vízvonal

Garanciaidő

3 év garancia

Teljesítmény (m3/h)

18 m3/h

Üzemeltetés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DOLPHIN DYNAMIC WAVE 100 CB medencetisztító robot” értékelése elsőként

Kapcsolódó termékek

Árajánlat kérés: DOLPHIN DYNAMIC WAVE 100 CB medencetisztító robot