Barion Pixel

XTREME sóbontó 30GR/H 120M3

595 500Ft

XTreme sóbontó 4 év garanciával a sósvizes elektrolízis a fertőtlenítés egyik már bizonyított és legelterjettebb módszere.

Külső Raktáron. Várható szállítási idő 2-3 munkanap.

Mennyiség:
Menny:
Megosztás:
Biztonságosan fizethetsz nálunk

XTreme sóbontó

A tiszta és egészséges vízért. A sósvizes elektrolízis a medencék fertőtlenítésének egyik legelterjedtebb módszere. Nem igényli veszélyes, vagy költséges vegyszerek tárolását, illetve alkalmazását. Nem okoz szennyeződést. Veszélytelen az egészségre. Dinamikusan követi az Ön beállításait, hogy fenntartsa a beállított klór értéket a külső környezeti paraméterek változása ellenére. Intelligens mikroszámítógép-vezérelt rendszer.

Az XTreme cella robusztus kialakítású, a legkorszerűbb anyagokból készül. A gondtalan használathoz öntisztító cellával szállítjuk.

LCD kijelzőn figyelhetjük és állíthatjuk be a sóbontót, annak funkcióit. A klórteljesitmény pontos beállítása 1%-onként, a beállítások dinamikus követése a pontos klórtermelés érdekében. Alacsony és magas sótartalom kijelzése, figyelmeztető hangjelzéssel, amikor beavatkozásra van szükség, automatikus teljesítménycsökkentés magas sótartalom esetén.

A sósvizes elektrolízis a medencék fertőtlenítésének egyik legelterjedtebb módszere. Nem igényli veszélyes, vagy költséges vegyszerek tárolását, illetve alkalmazását. Nem okoz szennyeződést. Veszélytelen az egészségre.

Az XTreme cella robusztus kialakítású, a legkorszerűbb anyagokból készül. A gondtalan használathoz öntisztító cellával szállítjuk.A cella anódjának kivételesen magas minőségű anyaga kiemelkedő hatásfokot biztosít. A nagy cellafelületek meghosszabbítják a cellák élettartamát.

Intelligens mikroszámítógép-vezérelt rendszer. Intuitív világító navigációs gombok. A klórteljesitmény dinamikus követése és pontos beállítása 1%-onként. Szivattyúvédelemmel és SPA üzemmóddal ellátva az egyszerű használat érdekében.

Super Chlorinate (szuperklórozás) üzemmód Alacsony és magas sótartalom kijelzéséhez. Figyelmeztető hangjelzés, amikor beavatkozásra van szükség. Automatikus teljesítménycsökkentés magas sótartalom esetén.

Kezelési útmutató: 075xxx-XTreme-sobonto-kezelesi-utasitas-HU

Tömeg 11.5 kg
Felhasználási terület

Közületi medence

Garanciaidő

4 év garancia

Üzemeltetés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„XTREME sóbontó 30GR/H 120M3” értékelése elsőként

Kapcsolódó termékek

Árajánlat kérés: XTREME sóbontó 30GR/H 120M3