Barion Pixel

Tisztító szett, 5db-os Revolution

33 600Ft

Kokido Revolution 5db-os tisztító szett

Külső Raktáron. Várható szállítási idő 2-3 munkanap.

Mennyiség:
Menny:
Megosztás:
Biztonságosan fizethetsz nálunk

Kokido Revolution 5db-os tisztító szett

A Kokido Revolution 5 darabos tisztítókészlete:
– Fölöző háló
– Levélgyűjtő háló
– ROTOTVAC porszívófej
– Jumbo lebegő hőmérő
– Egyenes, rugalmas tisztító kefe

Kokido Revolution fölöző háló: Kiváló minőségű, esztétikus fölöző háló. A kézi medencetisztítás kiegészítő eleme, a vízbe hulló szennyeződések ellen. A levelek és egyéb a viz felszínén lebegő kerti szennyeződések és könyebb gyerekjátékok könnyed összegyűjtésére.

Kokido Revolution levélgyűjtő háló: Nagy teherbírású levélgyűjtő, hosszú élettartamú hálóval. Megerősített alumínium vázzal, erős polikarbonát klipszszel és tartós hálós zsákkal rendelkezik. A levelektől kezde, a kisebb kerti törmelékeken keresztül, a gyerekjátékokig ez a háló könnyedén megbirkózik mindennel.

Kokido Revolution Rotovac porszívófej: A Kokido Revolution háromszög alakú medenceporszívó hatékony szívófejjel és forgó kefékkel a medence aljának alapos tisztítására szolgál. A forgó kefék segítenek a megrekedt szennyeződések fellazításában, a szívófej pedig a gyors eltávolításukban.

Kokido Revolution egyenes kefe: A Kokido Revolution egyenes kefe egy sokoldalú eszköz a medence falainak és padlójának tisztításához. Rugalmas kialakításának köszönhetően hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket a nehezen elérhető sarkokból és lépcsőfurdolókból is.

 

Tömeg 6 kg
Üzemeltetés

Garanciaidő

1 év garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tisztító szett, 5db-os Revolution” értékelése elsőként

Kapcsolódó termékek

Árajánlat kérés: Tisztító szett, 5db-os Revolution