Barion Pixel

New Waves Szauna illatosító Citrom 100 ml

1 890Ft

Az Elő-Indiában honos, a Földközi-tenger vidékén és más trópusi vidékeken termesztett fa gyümölcsének héjából préselés útján nyerik az illóolajat.

Beszállítás alatt

Megosztás:
Biztonságosan fizethetsz nálunk

Homloküreg-gyulladás, nyálkahártya-gyulladás, szájüregi gyulladások, orr-, fül-, gége gyulladásai, szem kötőhártya-gyulladás, kiütések, pattanások, rovarcsípés, túlzott faggyútermelés, törékeny köröm, bőrproblémák ellen. Illatosító lámpával párologtatva kiváló helyiségfertőtlenítő.

Baktériumölő (gőze 15 perc alatt elöli a meningococcust, két óra alatt a pneumococcust, a staphylococcust, néhány óra alatt pedig a streptococcus-szal is végez. A baktériumtenyészetre közvetlenül cseppentve a staphylococcus 5 perc alatt, a diftéria kórokozója 20 perc alatt elpusztul) Élénkítő, lázcsillapító, erősítő. A szimpatikus idegrendszerre is erősítőként hat. Szíverősítő, érfal-erősítő, vérnyomás-szabályozó, nyugtató, relaxáló, hasnyálmirigy működését szabályozó, féregűző, viszketéscsillapító. Rovarcsípés hatásait csökkentő, méregtelenítő, sebgyógyító, izzadáscsökkentő.

Tetszés szerint alkalmazható, minimum 10 ml/1000 ml víz. Használat előtt felrázandó! Nem tűzveszélyes!

Tetszés szerint alkalmazható, minimum 10 ml/1000 ml víz. Használat előtt

Biztonsági adatlap: new waves szauna illatosito citrom 100 ml BT

Tömeg 0.1 kg
Méretek 4 × 4 × 11 cm
Állag

Folyadék

Felhasználási terület

Szauna

Kiszerelés

100 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„New Waves Szauna illatosító Citrom 100 ml” értékelése elsőként

Árajánlat kérés: New Waves Szauna illatosító Citrom 100 ml