Barion Pixel

Hőszivattyú INVERTER PLUS IPHCR 40

1 101 000Ft

fairland logo

Kiemelkedően csendes működésű, kiváló teljesítményű full invertres hőszivattyú. A full inverter technológiának köszönhetően szezon meghosszabbításra is alkalmas.

Külső Raktáron. Várható szállítási idő 2-3 munkanap.

Mennyiség:
Menny:
Kategória: Fűtés, Gépek, berendezésekCikkszám: AS - 062515
Megosztás:
Biztonságosan fizethetsz nálunk

Inverter Plus hőszivattyú

Alkalmas a medence vízének fűtésére és igény szerint hűtésére, hogy a víz hőmérséklete állandó legyen a medencében vagy a SPA-ban. Beltéri és kültéri medencékhez is ajánlott, 15 m³- 100 m³ közötti medence térfogat tartományhoz.

  • Wifi az alapfelszereltség része, így távolról is beállíthatja medencéje hőmérsékletét.
  • Általános garancia 3 év
  • Hőcserélő garancia 10 év
  • Kompresszor garancia 10 év

 

Két beállítható üzemmód:

  • 1. Smart – ekkor a fűtőkapacitást 20-100% között szabályozza
  • 2. Silence üzemmód – ekkor a fűtőkapacitást 20-80% között szabályozza a hőszivattyú az energiatakarékos és csendes működés érdekében. Eközben a COP érték akár a 11-es értéket is elérheti, így 50%-al hatékonyabban működik a vetélytársaival szemben. -7°C feletti működésre javasolt.

Az első 5 napban egy Inverter plus medence hőszivattyú 100% -os teljesítményen működik és felmelegíti a medencét a beállított hőmérsékletre. A következő 175 napban ÁTLAG 50% kapacitással üzemel ÁTLAGOS 11,5 COP mellett, hogy fenntartsa a kívánt medencehőmérsékletet. Tehát az ÁTLAGOS COP a Be/Ki hőszivattyú kétszerese.180 napos szezon alapján, ahol a levegő hőmérséklet 26 °C / Víz 26 °C /Páratartalom 80%

Amikor az Inverter Plus hőszivattyú 50% teljesítménnyel üzemel, miközben a vízhömérsékletet szinten tartja, az átlagos zajszint 10-szer kisebb mint egy ki-be kapcsolós hagyományos hőszivattyúnál. Ez csendes működést és elégedett szomszédságot is ereményez.

Amikor egy Inverter Plus hőszivatttyú bekapcsol, az áramfelvétel 0A-ról indul és 2 perc alatt emelkedik a szükséges szintre. Ez nem befolyásolja az otthona energiaellátását/rendszerét. Mindez a ki-be kapcsolós hőszivattyúnál nem mondható el, hiszen bekapcsoláskor a szükséges áram 5szöröse a felvételi szint, ami nagy megterhelést ró a ház energiarendszerére.

Az R32-es hűtőközeg egy speciálisan tisztított fluorid. Környezetbarát gáz, az ózonlebontó képessége nulla, a GWP értéke is sokkal alacsonyabb, mint a régebbi hűtőközegeké.

Kezelési útmutató: 062507_HU_Fairland_Inverter_Plus_Kezelési

Tömeg 52 kg
Felhasználási terület

Beltér, Kültér

Garanciaidő

3 év garancia

Teljesítmény (W)

15 kW

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hőszivattyú INVERTER PLUS IPHCR 40” értékelése elsőként

Kapcsolódó termékek

Árajánlat kérés: Hőszivattyú INVERTER PLUS IPHCR 40