Barion Pixel

Hőszivattyú INVER-X IXCR36

1 079 900Ft

fairland logo

Csúcsteljesítményű, full inverteres hőszivattyú, amely a Fairland egyedülálló Turbo Silence technológiának köszönhetően még a turbó teljesítmény tartományban is szuper csendes. A teljesítménye alkalmassá teszi medencéjének akár a 4 évszakos használatát is.

Beszállítás alatt

Kategória: Fűtés, Gépek, berendezésekCikkszám: AS - 062471
Megosztás:
Biztonságosan fizethetsz nálunk

InverX hőszivattyú

INVER-X inverteres hőszivattyú az új Turbo Silence technológiával. Ezzel extra 20% fűtőkapacitás érhető el, amivel sokkal gyorsabb lesz a felfűtés. Mindemellett energiatakarékos és az extra csendes üzemmóddal is rendelkezik, ami az inverteres hőszivattyúk királyává teszi. Kültéri és beltéri medencékhez is egyaránt ajánlott.

A medence tulajdonosok számára a technológia előnyei a gyors felfűtés, az alacsonyabb fogyasztás, az alacsonyabb üzemeltetési költségek és az intelligens vezérlés. Minden évszakban képes működni, egészen -15°C-ig.

Booster módban az új vezérlés 21%-kal csökkenti a ventilátor fordulatszámát, amelynek következtében a hőszivattyú csendesebben üzemel, nem zavarva a fürdőzőket. Szükség esetén a Turbo Silence technológiával, Booster módban a medence felmelegítési ideje 25%-kal lerövidül.

  • Wifi az alapfelszereltség része, így távolról is beállíthatja medencéje hőmérsékletét.Beépített Wifi, érintőképernyős vezérlés.Valós idejű energiafogyasztás kijelzésVálasztható üzzemmódok:
    • – Booster
    • – Smart
    • – Silence

A takaró és a rezgéscsillapító gumibak az alapfelszereltség részét képezik.

Fűtő kapacitás: 8,5-40 kW, ajánlott medence térfogat: 15-160 m3.

Az új TurboSilence technológiát a teljes inverter technológia alapján optimalizálták, a teljes vezérlőrendszert és a hozzá tartozó komponenseket továbbfejlesztették. Ez azonnal növelheti a fűtési kapacitást 20% kal, ugyanakkor csendes működés mellett.

Átlagosan tízszer csendesebb. Az INVERX modellek kompresszora extra szigeteléssel vannak felszerelve a vibráció és zaj minimalizálása érdekében. Továbbá a medence hőntartása már 50%-os teljesítménnyel biztosított, amelynek köszönhető a halk működés és a csendes, barátságos medence környezet az egész szezon alatt.

50% teljesítménynél az átlagos COP 11.3, a COP érték 16-ig emelkedhet (levegő 26°C/víz 26°C/páratartalom 80%). Fele üzemeltetési költség.

Az R32-es hűtőközeg egy speciálisan tisztított fluorid. Környezetbarát gáz, az ózonlebontó képessége nulla, a GWP értéke is sokkal alacsonyabb, mint a régebbi hűtőközegeké.

Termék adatok: Termék adatok Inver-x

Kezelési útmutató: HU_Fairland_InverX_kezelési_2.0

Tömeg 61.5 kg
Felhasználási terület

Beltér, Kültér

Garanciaidő

3 év garancia

Teljesítmény (W)

9 kW

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hőszivattyú INVER-X IXCR36” értékelése elsőként

Kapcsolódó termékek

Árajánlat kérés: Hőszivattyú INVER-X IXCR36