Barion Pixel

Fűtőpatron EVO-TITAN D-EWT 12 KW

294 900Ft

Kiváló minőségű fűtőpatron, áramlásszabályzóval, biztonsági termosztáttal, korrózióálló fűtőrudakkal. Úszómedencék, pezsgőfürdők és hasonló elemek fűtésére.

Külső Raktáron. Várható szállítási idő 2-3 munkanap.

Mennyiség:
Menny:
Kategória: Fűtés, Gépek, berendezésekCikkszám: AS - 060236
Megosztás:
Biztonságosan fizethetsz nálunk

EVO-Titán D-EWT fűtőpatron

Elektromos hőcserélők a D-EWT EVO termékcsaládból, titán ötvözetű házzal és titán fűtőszálakkal. 0-40 °C-os szabályzó termosztáttal, 55 °C-os biztonsági termosztáttal, lassú víz elleni védelemre szolgáló áramlásszabályozóval, rendkívül korrózióálló fűtőrudakkal, rendkívül sokoldalúan alkalmazhatók – úszómedencék, pezsgőfürdők és hasonló létesítmények fűtésére.

Kifejezetten a vízkörforgáshoz való csatlakoztatásukhoz két új és innovatív, D50-es ragasztó aljzatot fejlesztettek ki. Az áramlásszabályozót a két ragasztóaljzat egyikébe kell becsavarni. Így az áramlásszabályozó a hőcserélő be- vagy kijáratánál helyezhető el. További előnye, hogy karbantartás vagy javítás során az áramlásszabályozót nem kell eltávolítani, és a csővezetékben védve van. Tökéletesen működnek állandó és mobil létesítményekben.

  • – Titán ötvözetű ház
  • – Titán fűzőszálak
  • – Kettős védelem – Túlmelegedés elleni biztosítás és külső áramlásérzékelő, mely alacsony áramlás esetén lekapcsolja a berendezést
  • – Termosztát 0-40°C; biztonsági termosztát 55°C
  • – D50 mm ragasztható csatlakozással szerelve

 

Tömeg 2.5 kg
Csatlakozó mérete

50 mm

Felhasználási terület

Magán medence

Garanciaidő

3 év garancia

Teljesítmény (W)

12 kW

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fűtőpatron EVO-TITAN D-EWT 12 KW” értékelése elsőként

Kapcsolódó termékek

Árajánlat kérés: Fűtőpatron EVO-TITAN D-EWT 12 KW