Barion Pixel

FAIRLAND Hőszivattyú COMFORTLINE INVERTER BPNCR 07

Original price was: 399 000Ft.Current price is: 359 000Ft.

fairland logo

Inverteres technológiával ellátott, kompakt kialakítású hőszivattyú, mely a kiváló teljesítmény mellett még csendes is. A hűtési funkció már az alapfelszereltség része.

Készleten (utánrendelhető)

Mennyiség:
Menny:
Kategória: AKCIÓS TERMÉKEK, Fűtés, Gépek, berendezésekCikkszám: AS - 061307
Megosztás:
Biztonságosan fizethetsz nálunk

Comfortline Inverter hőszivattyú

Alkalmas a medence vízének fűtésére, hogy a víz hőmérséklete állandó legyen a medencében vagy a SPA-ban. Beltéri és kültéri medencékhez is ajánlott, 12 m³- 90 m³ közötti medence térfogat tartományhoz. A fűtési teljesítmény 20% és 100% között állítható be.

Ez halkabb és költséghatékonyabb üzemet eredményez, miközben a COP érték akár a 12-es értéket is elérheti, így 50%-al hatékonyabban működik a vetélytársaival szemben. 0°C feletti működésre javasolt. Szezon kezdetekor, amikor nagy a fűtési igény, a Comfortline Inverter 100% kompresszor és ventilátor sebességgel működik a gyors felfűtéshez. Amikor a medencehőfokot tartani kell, a Comfortline Inverter magasabb COP érték mellett alacsony sebességgel működik az energiatakarékosság jegyében. Opcionálisan Wifi-vel is felszerelhető, így távolról is beállíthatja medencéje hőmérsékletét.

  • Általános garancia 2 év
  • Hőcserélő garancia 5 év
  • Kompresszor garancia 2 év

A Comfortline Inverter medence hőszivattyú átlagos COP értéke 9; 26°C levegő/ 26°C víz /80% páratartalom esetén. Ez azt jelenti, hogy 1kW villamosenergia fogyasztással akár 9 kW hőenergiát termelhet, szemben a Be/Ki kapcsolásos hőszivattyú 5kW hőtermelésével, mivel annak COP értéke csak 5 körüli.

A csendes DC-inverter kompresszornak, a kompresszor és a ventilátormotor alacsony fordulatszámú működési elvének köszönhetően a Comfortline Inverter medence hőszivattyú szupercsendes működést kínál 7dB (A) alacsonyabb hangnyomás mellett, ÁTLAG 50% -os kapacitásnál.

Amikor a Comfortline Inverter medencefűtés bekapcsol, az áramfelvétele 0 A-tól egyenletesen növekszik, amíg el nem éri a névleges áramfelvétel értékét kb. 2 perc alatt. Ez nem terheli meg otthona villamosenergia-rendszerét. Ezzel szemben a Be/Ki üzemű hőszivattyú gyakori indítási áramfelvétele a névleges áram ötszöröse, ami terhet jelent a villamosenergia-rendszer számára.

Az R32-es hűtőközeg egy speciálisan tisztított fluorid. Környezetbarát gáz, az ózonlebontó képessége nulla, a GWP értéke is sokkal alacsonyabb, mint a régebbi hűtőközegeké.

Kezelési útmutató: 061xxx HU_Fairland_Comfortline_kezelési_2022

Tömeg 45 kg
Teljesítmény (W)

5 kW

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FAIRLAND Hőszivattyú COMFORTLINE INVERTER BPNCR 07” értékelése elsőként

Kapcsolódó termékek

Árajánlat kérés: FAIRLAND Hőszivattyú COMFORTLINE INVERTER BPNCR 07