Barion Pixel

DOLPHIN S400 IOT medencetisztító robot

Original price was: 699 000Ft.Current price is: 620 000Ft.

Fedezd fel a kivételes élményt, amit egy automatizált medencetisztítás nyújt és tapasztald meg a kiváló Maytronics Dolphin Robot S Line medencetisztítást az S400 modellel. Fedezd fel a kivételes élményt, amit egy automatizált medencetisztítás nyújt és tapasztald meg a kiváló Maytronics Dolphin Robot S Line medencetisztítást az S400 modellel.

Külső Raktáron. Várható szállítási idő 2-3 munkanap.

Mennyiség:
Menny:
Megosztás:
Biztonságosan fizethetsz nálunk

Dolphin S400 IOT

Fedezd fel a kivételes élményt, amit egy automatizált medencetisztítás nyújt és tapasztald meg a kiváló Maytronics Dolphin Robot S Line medencetisztítást az S400 modellel. Lépj előre egy új medencetisztítási élmény felé ezzel a csúcskategóriás robottal, amely még nagyobb könnyedséget és szabadságot biztosít. Használd ki az S400 fejlett képességeit és a könnyű kezelhetőségét!

Az új MyDolphin™ Plus mobilalkalmazással bárhonnan és bármikor irányíthatod robotot. Vezéreld akár távolról is a többfunkciós tápegységen keresztül, vagy okostelefonról. Ideális minden medencepadló, oldalfal és vízvonal tisztításához, 15 méter medence hosszúságig. Intelligensen alkalmazkodik a medence formájához és az akadályokhoz, a maximális teljesítmény elérése érdekében. Kétfajta szűrőjének köszönhetően – durva és ultra finom szennyeződésekhez – tökéletesen tiszta vizet eredményez.

FŐBB PARAMÉTEREK
 • Ajánlott medencehossz: 15 méter
 • Tisztítási terület: Padló, oldalfal, vízvonal
 • Távirányítás: App
 • Működési ciklus: rövid, gyors, általános, teljeskörű
 • Optimális heti használat: 2-3 alkalom
 • Szűrés: Többrétegű szűrő: durva, finom és ultra-finom
 • Kábelhossz: 18 méter
 • Szívóteljesítmény: 15 m3/h
 • Vezeték csavarodás gátló: Igen
 • Súly: 7,5 kg
 • Caddy: Alaptartozék
 • Garancia: 36 hónap
MYDOLPHIN ALKALMAZÁS
Okostelefon alkalmazás a kényelem érdekében. A MyDolphin™ alkalmazással akár távolról is működtetheti, beállíthatja a tisztítási programot, vagy lekérdezheti a robot állapotát.
POWERSTREAM™ MOZGATÁSI RENDSZER
Többirányú vízáram biztosítja az állandó tapadást a függőleges felületeken. Ennek segítségével hatékonyan takarítja a medencefalat és a vízvonalat is, de a pontos navigáláshoz is hozzájárul.
TÖBBRÉTEGŰ 3D SZŰRÉS
A durva előszűrő megszűri a nagyobb törmelékeket, míg az ultrafinom panelekkel szerelt szűrőkosár a legapróbb szennyeződéseket, így tökéletesen tiszta vizet eredményez.
GYORS BEÜZEMELÉS, KÖNNYŰ SZERVIZELÉS
Egyszerűen javítható, nem szükséges gyári szervizelés, a minősített szakkereskedések a legtöbb esetben gyorsan javítanak, szükség esetén cserélik az alkatrészt, időszakonként felülvizsgálatot is végeznek.

Termék adatlap: Maytronics_S400-HU

Kezelési utasítás: Maytronics_Dolphin_S400_kezelési_utasítás

Tömeg 22.5 kg
Felhasználási terület

Magán medence, Oldalfal, Padló, Vízvonal

Garanciaidő

3 év garancia

Teljesítmény (m3/h)

15 m3/h

Üzemeltetés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DOLPHIN S400 IOT medencetisztító robot” értékelése elsőként

Kapcsolódó termékek

Árajánlat kérés: DOLPHIN S400 IOT medencetisztító robot