Barion Pixel

DOLPHIN S300 IOT medencetisztító robot

599 900Ft

Távvezérelhető, automata medencetisztító robot, lakossági medencékhez. Padló, oldalfalak és a vízvonal tisztításra. Ajánlott medencehossz 12 m.

Külső Raktáron. Várható szállítási idő 2-3 munkanap.

Mennyiség:
Menny:
Megosztás:
Biztonságosan fizethetsz nálunk

Dolphin S300 IOT

Fedezze fel a kivételes élményt, amit egy automatizált medencetisztítás nyújt és tapasztalja meg a kiváló Maytronics Dolphin Robot S Line medencetisztítást az S300 modellel. Növelje a takarítás élményét a Dolphin S300 csúcsminőségű robot alkalmazásával, használja ki fejlett képességeit és a könnyű kezelhetőségét!

Az új MyDolphin™ Plus mobilalkalmazással az S 300 mindig kapcsolatban van, így bárhonnan és bármikor vezérelheti a robotot. Vezérelje akár távolról is a többfunkciós tápegységen keresztül, vagy okostelefonról. Ennek a Maytronics Dolphin robotnak az opciói között szerepel a normál tisztítási mód a két óra alatt végzett teljes tisztításhoz vagy a gyors üzemmód a feleannyi idő alatt végzett hatékony tisztításhoz.

Ideális minden medencepadló, oldalfal és vízvonal tisztításához, 12 méter medence hosszúságig. Intelligensen alkalmazkodik a medence formájához és az akadályokhoz, a maximális teljesítmény elérése érdekében. Kétfajta szűrőjének köszönhetően – durva és ultra finom szennyeződésekhez – tökéletesen tiszta vizet eredményez.

Caddy

Caddy-vel kapható. A Caddy hely és időtakarékos megoldás a medencetisztító robot és tartozékainak, egy helyen történő tárolására. Nagyon mobilis, így a robot könnyedén mozgatható általa. De a Caddy nemcsak a Dolphin medencetisztító biztonságos tárolására és egyszerű szállítására szolgál, hanem helyet kínál kezelő panelének és a kábeleknek is.

 • Ajánlott medencehossz: 12 méter
 • Tisztítási terület: Padló, oldalfal, vízvonal
 • Távirányítás: Nincs
 • Működési ciklus: 1 vagy 2 óra
 • Optimális heti használat: 2-3 alkalom
 • Szűrés: Többrétegű szűrő, durva, finom és ultra-finom
 • Kábelhossz: 18 méter
 • Szívóteljesítmény: 15 m3/h
 • Vezeték csavarodás gátló: Nincs
 • Súly: 7,5 kg
 • Caddy: Van
 • Garancia: 36 hónap

A medence teljes bejárását a fejlett navigációs rendszer és letapogató szoftver segíti. Ez biztosítja, hogy a padló minden centiméterét a leghatékonyabb útvonalon tisztítsa. Olyan okos, hogy a rendszer automatikusan megkerüli az akadályokat, és azonnal visszatér az eredeti útvonalra.

Többirányú vízáram biztosítja az állandó tapadást a függőleges felületeken. Ennek segítségével hatékonyan takarítja a medencefalat és a vízvonalat is, de a pontos navigáláshoz is hozzájárul.

Külön szűrőkazetták segítségével leszűri a durva, a finom és az ultrafinom szennyeződéseket is, így tökéletesen tiszta vizet eredményez.

Egyszerűen javítható, nem szükséges gyári szervizelés, a minősített szakkereskedések a legtöbb esetben gyorsan javítanak, szükség esetén cserélik az alkatrészt, időszakonként felülvizsgálatot is végeznek.

 

Termék adatlap: 14813x_termék_adatlap

Tömeg 21 kg
Felhasználási terület

Magán medence, Oldalfal, Padló, Vízvonal

Garanciaidő

3 év garancia

Teljesítmény (m3/h)

15 m3/h

Üzemeltetés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DOLPHIN S300 IOT medencetisztító robot” értékelése elsőként

Kapcsolódó termékek

Árajánlat kérés: DOLPHIN S300 IOT medencetisztító robot