Barion Pixel

DOLPHIN M700 IOT CB medencetisztító robot

899 900Ft

Távvezérelhető, automata lakossági medence tisztító robot. Padló, az oldalfalak és a vízvonal tisztításra. Ajánlott medencehossz 15 m.

Külső Raktáron. Várható szállítási idő 2-3 munkanap.

Mennyiség:
Menny:
Megosztás:
Biztonságosan fizethetsz nálunk

Dolphin M700 IOT CB

Üdvözöljük a medencetisztítás egy teljesen új szintjén. A Maytronics Dolphin M 700 robotizált medencetisztító egyszerű kezelhetőségével és Wi-Fi® csatlakoztathatóságával értékes időt takarít meg Önnek. A MyDolphin™ Plus mobilalkalmazás segítségével testre szabhatja a tisztítási ütemterveket az Ön kényelmének és medencéje igényeinek megfelelően.

Az M 700 mesteri módon úgy lett megtervezve, hogy a padló, a falak és a vízvonal összehasonlíthatatlan súrolását biztosítsa. Egyedülálló érzékelővel rendelkezik, amely tájékoztatja Önt a vízhőmérsékletről.

Csúcstechnológiájú robot, amely a legtöbb kényelmi funkcióvalis rendelkezik, mint például a Pick-me-up funkcióvagy az 5 szintű szűrő telítettség jelző (FI szenzor). Applikáción keresztüli távirányítási lehetőség, amely során számtalan beállítás választható: késleltetés, tisztító programok,speciális heti időzítés vagy akár a kézi vezérlés.

A számtalan kényelmi funkció melllett egyedülálló, hogy a víz hőmérsékletéről és a szűrő állapotáról is (FI szenzor) visszajelzést ad. Az FI szenzor több fokozatban jelzi a szűrő telitettségét, amely elősegíti a szűrő megfelelő időben történő tisztítását és ezáltal növeli az élettartamát. Az M700 kíválóan tisztítja az aljzatot, az oldalfalakat és a vízvonalat is. A távirányító egység könnyen kezelhető és exkluzív megjelenésű.

Kábel csavarodást megelőző rendszer

A kábel csavarodást megelőző forgó meggátolja, hogy a kábel összegabalyodjon. Amikor a Dolphin robot a medencében körbe-körbe mozog, a forgó biztosítja, hogy a kábel szabad és egyenes legyen, így a medencében szabadon tud közlekedni!

Caddy

Caddy-vel kapható. A Caddy hely és időtakarékos megoldás a medencetisztító robot és tartozékainak, egy helyen történő tárolására. Nagyon mobilis, így a robot könnyedén mozgatható általa. De a Caddy nemcsak a Dolphin medencetisztító biztonságos tárolására és egyszerű szállítására szolgál, hanem helyet kínál kezelő panelének és a kábeleknek is.

 • Ajánlott medencehossz: 15 méter
 • Tisztítási terület: Padló, oldalfal, vízvonal
 • Távirányítás: Mobil app van, távirányító opcionális
 • Működési ciklus: 1,5 / 2 / 2,5 óra
 • Optimális heti használat: 4-5 alkalom
 • Szűrés: Többrétegű szűrő + 2 panel
 • Kábelhossz: 18 méter
 • Szívóteljesítmény: 19 m3/h
 • Vezeték csavarodás gátló: Van
 • Súly: 11 kg
 • Caddy: Van
 • Garancia: 48 hónap
A medence teljes bejárását a fejlett navigációs rendszer és letapogató szoftver segíti. Ez biztosítja, hogy a padló, az oldalfal és a vízvonal minden centiméterét a leghatékonyabb útvonalon tisztítsa. Olyan okos, hogy a rendszer automatikusan megkerüli az akadályokat, és azonnal visszatér az eredeti útvonalra

Külön szűrőkazetták segítségével leszűri a durva, a finom és az ultrafinom szennyeződéseket is, így biztosítva a leghatékonyabb tisztítást.

Többirányú vízáram biztosítja az állandó tapadást a függőleges felületeken. Ennek segítségével hatékonyan takarítja a medencefalat és a vízvonalat is, de a pontos navigáláshoz is hozzájárul.

Könnyen kezelhető, köszönhetően a távirányítójának és a MyDolphin Plus applikációnak. A robot megközelíti a medencce szélét, hogy ön könnyen kiemelhesse. Ne a kábellel húzza ki a robotot a medence szélére, hagyja, hogy az magától kijöjjön.

A mobil alkalmazás „Pick me up” módja is lehetővé teszi, hogy a medence szélén várakozzon. A gyors, tiszta vízkieresztés és a könnyű, ergonomikus kialakítás megkönnyíti a robot kivételét a medencéből!

Termék adatlap: 148106_148107_termék_adatlap

Tájékoztató: M700-brochure-EN

Kezelési utasítás: Dolphin_M700_manual_HU

Tömeg 24 kg
Felhasználási terület

Közületi és magán medence, Oldalfal, Padló, Vízvonal

Garanciaidő

4 év garancia

Teljesítmény (m3/h)

19 m3/h

Üzemeltetés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DOLPHIN M700 IOT CB medencetisztító robot” értékelése elsőként

Kapcsolódó termékek

Árajánlat kérés: DOLPHIN M700 IOT CB medencetisztító robot