Barion Pixel

DOLPHIN M600 IOT CB medencetisztító robot

829 900Ft

Távvezérelhető, automata lakossági medence tisztító robot. Padló, az oldalfalak és a vízvonal tisztításra. Ajánlott medencehossz 15 m.

Külső Raktáron. Várható szállítási idő 2-3 munkanap.

Mennyiség:
Menny:
Megosztás:
Biztonságosan fizethetsz nálunk

Dolphin M600 IOT CB

Az M sorozat új generációjának tagja az M600, aminek erőteljes felépítése a legkeményebb szennyeződések eltávolítására lett kialakítva. Maytronics Dolphin M 600 robotmedencetisztító egyszerű működésével és kényelmes kezelésével rendkívül hatékony medencetisztítást biztosít akár 15 méter hosszú medencékhez is.

Maximalizáltuk a tisztítási teljesítményt, a legnagyobb szűrőkosárral szereltük fel és optimalizáltuk a manőverezését. Extrém tartósságának köszönhetően akár kisebb közületi medencék tisztítására is alkalmas.

Az applikációval történő irányítás és programozási lehetőség maximális kényelmet biztosít bármilyen méretű vagy alakú medencéhez. Az új MyDolphin™ Plus mobilalkalmazással az M600 mindig kapcsolatban van, így Ön bárhonnan és bármikor irányíthatja robotját.

Kábel csavarodást megelőző rendszer

A kábel csavarodást megelőző forgó meggátolja, hogy a kábel összegabalyodjon. Amikor a Dolphin robot a medencében körbe-körbe mozog, a forgó biztosítja, hogy a kábel szabad és egyenes legyen, így a medencében szabadon tud közlekedni!

Caddy

Caddy-vel kapható. A Caddy hely és időtakarékos megoldás a medencetisztító robot és tartozékainak, egy helyen történő tárolására. Nagyon mobilis, így a robot könnyedén mozgatható általa. De a Caddy nemcsak a Dolphin medencetisztító biztonságos tárolására és egyszerű szállítására szolgál, hanem helyet kínál kezelő panelének és a kábeleknek is.

 • Ajánlott medencehossz: 15 méter
 • Tisztítási terület: Padló, oldalfal, vízvonal
 • Távirányítás: Mobil app van, távirányító opcionális
 • Működési ciklus: 1,5 / 2,5 / 3,5 óra
 • Optimális heti használat: 4-5 alkalom
 • Szűrés: Kazettás szűrő: finom és ultra-finom
 • Kábelhossz: 18 méter
 • Szívóteljesítmény: 19 m3/h
 • Vezeték csavarodás gátló: Van
 • Súly: 11,5 kg
 • Caddy: Van
 • Garancia: 48 hónap

Külön szűrőkazetták segítségével leszűri a durva, a finom és az ultrafinom szennyeződéseket is, így biztosítva a leghatékonyabb tisztítást.

A kettős meghajtású motor segíti a robotot, hogy ügyesebben és gyorsabban tudjon manőverezni, ezzel is segítve, hogy a medencét formától, szintváltozástól és akadályoktól függetlenül bejárhassa.

A robot magától kimegy a medence szélére, hogy könnyen kiemelhesse. Ne a kábellel húzza ki a robotot a medence szélére, hagyja, hogy az magától kijöjjön. A mobil alkalmazás „Pick me up” módja is lehetővé teszi, hogy a medence szélén várjon rád.

A gyors, tiszta vízkiömlés és a könnyű, ergonomikus kialakítás megkönnyíti a robot kivételét a medencéből!

 

Termék adatlap: 148106_148107_termék_adatlap

Tájékoztató: M600-brochure-EN

Kezelési utasítás: Dolphin_M600_medencetisztito_robot_kezelesi_utasitas

Tömeg 24 kg
Felhasználási terület

Közületi és magán medence, Oldalfal, Padló, Vízvonal

Garanciaidő

4 év garancia

Teljesítmény (m3/h)

19 m3/h

Üzemeltetés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DOLPHIN M600 IOT CB medencetisztító robot” értékelése elsőként

Kapcsolódó termékek

Árajánlat kérés: DOLPHIN M600 IOT CB medencetisztító robot