Barion Pixel

DOLPHIN M500 IOT CB medencetisztító robot

779 900Ft

Távvezérelhető, automata lakossági medence tisztító robot. Padló, az oldalfalak és a vízvonal tisztításra. Ajánlott medencehossz 15 m.

Külső Raktáron. Várható szállítási idő 2-3 munkanap.

Mennyiség:
Menny:
Megosztás:
Biztonságosan fizethetsz nálunk

Dolphin M500 IOT CB

Dolphin Supreme M500 CB az aljzat, a falak és a vízvonal szakértője, rendkívül hatékony medencetisztítást biztosít akár 15 méter hosszú medencékhez is.

A Dolphin M500 funkcionalitásának és tisztító programjának köszönhetően tökéletes tisztaságot és higiéniát biztosít. Teljesen önálló munkavégzésének eredménye a tiszta medencefenék, falak és vízvonal. A távirányító és az okostelefon applikáció még könnyebbé teszi a használatát. Az új MyDolphin™ Plus mobilalkalmazással az M500 mindig kapcsolatban van, így Ön bárhonnan és bármikor irányíthatja robotját.

Caddy

Caddy-vel kapható. A Caddy hely és időtakarékos megoldás a medencetisztító robot és tartozékainak, egy helyen történő tárolására. Nagyon mobilis, így a robot könnyedén mozgatható általa. De a Caddy nemcsak a Dolphin medencetisztító biztonságos tárolására és egyszerű szállítására szolgál, hanem helyet kínál kezelő panelének és a kábeleknek is.

 • Ajánlott medencehossz: 15 méter
 • Tisztítási terület: Padló, oldalfal, vízvonal
 • Távirányítás: Mobil app van, távirányító opcionális
 • Működési ciklus: 1,5 / 2,5 / 3,5 óra
 • Optimális heti használat: 4-5 alkalom
 • Szűrés: Kazettás szűrő: finom és ultra-finom
 • Kábelhossz: 18 méter
 • Szívóteljesítmény: 17 m3/h
 • Vezeték csavarodás gátló: Van
 • Súly: 11,5 kg
 • Caddy: Van
 • Garancia: 48 hónap

A medence teljes bejárását a fejlett navigációs rendszer és letapogató szoftver segíti. Ez biztosítja, hogy a padló, az oldalfal és a vízvonal minden centiméterét a leghatékonyabb útvonalon tisztítsa. Olyan okos, hogy a rendszer automatikusan megkerüli az akadályokat, és azonnal visszatér az eredeti útvonalra.

A Maytronics által szabadalmaztatott kábel csavarodást megelőző forgó meggátolja, hogy a kábel összegabalyodjon. Amikor a Dolphin robot a medencében körbe-körbe mozog, a forgó biztosítja, hogy a kábel szabad és egyenes legyen, így a medencében szabadon tud közlekedni!

A dugulás, eltömődés elkerüléséhez minden körülmények között kiváló megoldás a kétrétegű szűrés. A szezon kezdetén használja a hálós szűrőt, hogy felfogja a durva szennyeződéseket, rendszeres használatnál használja a finom és az ultrafinom szűrőbetétet.

A kettős meghajtású motor segíti a robotot, hogy ügyesebben és gyorsabban tudjon manőverezni, ezzel is segítve, hogy a medencét formától, szintváltozástól és akadályoktól függetlenül bejárhassa.

Termék adatlap: 14810x_termék_adatlap
Tömeg 26.5 kg
Felhasználási terület

Magán medence, Oldalfal, Padló, Vízvonal

Garanciaidő

4 év garancia

Teljesítmény (m3/h)

17 m3/h

Üzemeltetés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DOLPHIN M500 IOT CB medencetisztító robot” értékelése elsőként

Kapcsolódó termékek

Árajánlat kérés: DOLPHIN M500 IOT CB medencetisztító robot