Barion Pixel

Aquacorrect Klórgranulátum gyorsan oldódó 56% 1 KG

3 900Ft

Quattrotabs a tartós fertőtlenítésért és a kristálytiszta medencevízért. Algamentesítő és pelyhesítő hatással. Fertőtlenít és stabilizálja a pH értéket.

Készleten (utánrendelhető)

Mennyiség:
Menny:
Kategória: Karbantartás, VegyszerCikkszám: AS - 150011
Megosztás:
Biztonságosan fizethetsz nálunk

Gyorsan oldódó Aquacorrect Klórgranulátum

Gyorsan oldódó 56%-os klórgranulátum 1 kg-os kiszerelésben, úszómedence fertőtlenítésére, csírátlanítására. Vízápolási termék fertőtlenítésre és algásodás megelőzésére, amely hatékony gombák, vírusok és szerves zavaros anyagok ellen.
Privát úszómedencékhez ajánlott, pH semleges és maradékmentes oldódás jellemzi.

Felhasználás: normál- és sokkoló klórozáshoz, amely alkalmas minden vízkeménységhez.

A mikroorganizmusokat a mechanikus medencetisztítás, a szűrőrendszer nem tudja teljesen eltávolítani. Forró napokon a magas hőmérséklet tökéletes feltételeket biztosít a mikroorganizmusok és kórokozók számának gyarapodásához. Ezek táplálékul szolgálnak az algáknak, amelyek egymás után szaporodnak, amik tökéletes táptalajt jelentenek a baktériumok, vírusok és gombák számára.

Klóros fertőtlenítőszer használata ezért rendkívül fontos a mikroorganizmusok szaporodásának gátlása, a víz zavarosságának ellensúlyozása és a fürdővíz tisztán tartása érdekében.

A klórgranulátum hozzáadása előtt állítsa be a pH-értéket az optimális 7,0 – 7,4-es tartományba. Az optimális klórszint 0,3-0,6 mg/hosszú távú klórozás és max. 3 mg/l sokk-klórozás esetén.
A kezdeti adagoláshoz adjon 100g (kb. 100ml)/10m³, majd hetente 50g (kb. 50ml)/10m³ oldatot a medence vizéhez. Oldja fel a klórgranulátumot vízben és adja a medencéhez, ideális esetben a szkimmer segítségével.
Gyakori használat, zivatar vagy magas hőmérséklet után, zavaros víz esetén adjon hozzá 200g (kb. 200ml)/10m³ vegyszer a medencevízhez. Csúszós törmelék vagy algásodás (zöld nyomok) esetén adjon algaölőt az adagolási ajánlásnak megfelelően.

A termék kizárólag a leírásban megadott célokra használható. A hatás a használatot követően azonnal megkezdődik. Minden adagolási utasítás a tapasztalati értékeken alapul és nem kötelező érvényű.
Sokk-klórozás és/vagy 3mg/l feletti klórértékek esetén nem szabad fürdeni.

Hűvösen és szárazon, fénytől védett, jól szellőző helyen tárolja.

Biztonsági adatlap: 150011-safety-data-sheet-steinbach BT

Tömeg 1 kg
Méretek 10 × 10 × 20 cm
Állag

Granulátum

Felhasználási terület

Beltér, Kültér

Kiszerelés

1 kilógramm

Vegyszer hatóanyag

Klóros

Vegyszer oldódása

Gyorsan oldódó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aquacorrect Klórgranulátum gyorsan oldódó 56% 1 KG” értékelése elsőként

Kapcsolódó termékek

Árajánlat kérés: Aquacorrect Klórgranulátum gyorsan oldódó 56% 1 KG